София. Младите социалисти от столицата ще покажат София на две

...
София. Младите социалисти от столицата ще покажат София на две
Коментари Харесай

БСП- София: Младите социалисти показват София на две скорости на празника на града- 17 септември

София. Младите социалисти от столицата ще покажат " София на две скорости " на празника на града, оповестиха от пресцентъра на БСП- София . Фотоизложбата със фотоси, която ще показва двойния критерий при ръководството на столицата, ще бъде открита публично на 17 септември, в 15.00 часа. Стативите със фотосите на двете лица на София ще бъдат подредени на изхода на метростанция " Сердика " от страната на Министерството на здравеопазването. Гражданите и гостите на столицата може да прегледат фотосите сред 14.00 и 20.00 часа в Деня на София.
На откриването на изложбата ще участват водачът на Българска социалистическа партия - София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов, заместител ръководителят на СОС от Българска социалистическа партия Милка Христова, както и останалите общински съветници от Българска социалистическа партия.
" София е съвременна европейска столица. София е град на античността. София е красива, София е приветлива, София те кара да се влюбиш в нея от пръв взор, пишат младите социалисти от Българска социалистическа партия - София в поканата за изложбата. - София обаче е и град на дупки, графити, разрушени стълбища, запустели здания, недостъпни тротоари, тъмни улици. С фотоизложбата навън " София на две скорости " желаеме да покажем всички лица на столицата. Искаме да я покажем хубава и грозна, спретната и разхвърляна. Искаме обаче и нещо доста по-важно - да стартираме социална полемика за обществените неравенства в столицата. Искаме да обсъдим за какво София е една за жители и туристи в нейния център и друга за своите жители на всички места отвън хубостта на площади като " Александър Невски " и " Света Неделя ". Искаме да създадем едно креативно пространство, в което да обсъдим проблемите на всеки един от кварталите на София и да покажем, че посредством изкуство можем да зададем значимите въпроси за развиването на нашия град. Добре пристигнали са всички, които обичат града ни и мислят за бъдещето му ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР