София. Министерството на туризма заедно с кметовете и бизнеса ще

...
София. Министерството на туризма заедно с кметовете и бизнеса ще
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова: Министерството на туризма заедно с кметовете и бизнеса ще продължава да промотира България като целогодишна туристическа дестинация

София. Министерството на туризма дружно с кметовете и бизнеса ще продължава да промотира България като целогодишна туристическа дестинация.Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова по време на откриването на двудневно туристическо ревю в Античния културно-комуникационен комплекс „ Сердика “, на което са показани български обичайни артикули, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Това ревю е в границите на Международния конгрес за международните цивилизации и исторически направления. И имам вяра, че точно на едно такова събитие – където са и представителите на обособените общини, райони и занаяти, бихме могли да покажем парченце от голямата история, просвета и обичаи, които има нашата страна. Искам да благодаря на всички общини, които вземат участие – Бургас, Перник, Русе, Белоградчик, Банско, Приморско, Карлово, Чипровци, Троян, Велико Търново и курорта „ Св. Св. Константин и Елена “. Всички те ни спомагаха, с цел да може участниците на интернационалния конгрес да се допрян до това, което има България и което е скъпо “, сподели още Ангелкова. Тя благодари и на родопските гайдари и националната певица Валя Балканска, които също се включиха в откриването.
„ Благодаря на всички, които показват обичайните занаяти от другите краища на страната, с цел да може всички през днешния ден да се допрян до това, което имаме, и след това да се върнат като туристи, с цел да обиколят прелестната страна, която имаме. Бих желала да уверя, че Министерството на туризма, разчитайки на поддръжката на кметовете и бизнеса, ще продължава да промотира България като целогодишна туристическа дестинация. А нашата история и нашата просвета са визитката ни за света “, съобщи Ангелкова.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР