София. Министърът на културата Боил Банов поздрави учителите и възпитаниците

...
София. Министърът на културата Боил Банов поздрави учителите и възпитаниците
Коментари Харесай

Министър Боил Банов поздрави по повод 1 ноември учителите и възпитаниците на училищата по изкуства и култура, читалищните дейци и всички съвременни будители

София. Министърът на културата Боил Банов поздрави учителите и възпитаниците на учебните заведения по изкуства и просвета, читалищните дейци и членове на читалищни настоятелства, както и всички модерни будители във връзка днешния ярък празник 1 ноември. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството .
„ Честит 1 ноември – Ден на националните будители! Обръщам се към всички Вас, с цел да изразя огромното си почитание към това, което вършиме за развиването на българското учебно заведение и на българското читалище, за напъните, които полагате за възпитаването на почтени и мъдри жители на страната ни, за това, че увличате младежите в необятния и хубав свят на науката, изкуството и духовността.
Вашата хуманна и многостранна активност, Вашият професионализъм и безрезервност са извънредно нужни през днешния ден, с цел да продължим задачата на първите будители, като създадем нови благоприятни условия за достъп до знание и съхраним паметта. Благодаря Ви, за това, че се стремите към насърчаване на креативния и новаторския капацитет у всеки един човек, че пазите българщината и вековните ни обичаи и полезности, като в същото време се справяте с повишената отговорност за образованието и възпитанието в ерата на високите технологии.
Бъдете любопитни, непредубедени и пазете жив пламъка на ентусиазма! ”, се споделя в приветствието на министър Боил Банов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР