София. Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на туризма Николина Ангелкова

...
София. Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на туризма Николина Ангелкова
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов се срещна с главния изпълнителен директор на световна туристическа компания

София. Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на туризма Николина Ангелкова организираха работна среща с основния изпълнителен шеф на Thomas Cook Group Питър Фанкхаузер, оповестиха от държавната осведомителна работа. Управителят на една от водещите компании за туристически отдих и отмора е на посещаване в страната ни по покана на министър Ангелкова.
„ Ние работим интензивно за одобряването на България като конкурентна и целогодишна туристическа дестинация. Полагаме целенасочени старания да представим пред света нейната уникалност – богатото ѝ културно-историческо завещание и забележителни естествени дадености “, разяснява министър председателят Борисов. Той уточни, че задачата е да се развиват освен обичайните морски и зимен туризъм, само че да се употребява капацитетът на балнео- и спа курортите, на културния и ловния туризъм. Борисов акцентира, че държавното управление интензивно предизвиква бизнеса да предлага висококачествени туристически артикули и услуги. „ Благодарение на това България се утвърждава като разпознаваема и търсена от туристите от целия свят “, добави още министър-председателят.
Двамата се сплотиха към тезата, че политиката на българското държавното управление би могла да кореспондира с планове от страна на Thomas Cook Group във връзка с вложението в висококатегориините хотели за привличането на по-висок клас туристи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР