София. Майки на деца с увреждания отново протестират пред сградата

...
София. Майки на деца с увреждания отново протестират пред сградата
Коментари Харесай

София: Майки на деца с увреждания отново протестират пред сградата на Министерски съвет с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов

София. Майки на деца с увреждания още веднъж стачкуват пред постройката на Министерски съвет с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Протестните дейности с настояването за оставката започнаха още през вчерашния ден на обяд. Те упорстват вицепремиерът Валери Симеонов да напусне поста си поради изявлението си във връзка със Закона за хората с увреждания: „ Този закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца, без грам майчинско възприятие, грижа за тях “.
В момента придвижването по бул. „ Княз Ал. Дондуков “ е блокирано. Майките обявиха, че ще стачкуват, до момента в който вицепремиерът Симеонов не подаде оставка.
В понеделник на брифинг в Министерски съвет след извършена среща с работодателските организации, Валери Симеонов съобщи, че ще подаде оставката си само, в случай че му бъде поискана от Политическия съвет на обединението " ГЕРБ – Обединени патриоти " в лицето на Бойко Борисов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров.
Очаква се през днешния ден да се организира среща на " Обединените патриоти ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР