София. Лидерите на ЕС тази вечер ще вечерят на маса

...
София. Лидерите на ЕС тази вечер ще вечерят на маса
Коментари Харесай

София: Лидерите на ЕС ще вечерят на маса от рециклиран картон

София. Лидерите на Европейски Съюз довечера ще вечерят на маса от рециклиран картон, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус ” .
Материалът, от който е направена масата, се назовава „ риборд ” и е изработен от рециклиран картон. Той е супер лек, само че доста здрав. Масата е основана особено за тази среща и е водоустойчива. Неформалната вечеря ще се организира в зала „ Джон Атанасов “ на “София Тех Парк “, в навечерието на огромната Среща на върха на 17 май и на нея ще участват всички 28 водачи на страните членки на Европейски Съюз. Тя е проведена по покана на Доналд Туск, ръководител на Европейския съвет, а хазаин е Бойко Борисов, министър-председател на България.
Идеята е след приключването на вечерята тя да се нареже и да се рамкира плоскостта пред всеки водач, където е седял. На тези плоскости всеки от участниците в срещата ще напише обръщение, а скоро по-късно всички те ще бъдат изложени.
До залата, в която ще се организира вечерята, в обособено помещение ще има 3D мапинг шоу за европейските водачи, в което са включени експозиции на български художници.
Храната, която европейските водачи ще употребяват, е създадена в България, като множеството употребявани артикули са био. Има български трюфели, разнообразни типове сирена, лютеница, пушени чушки.
Цветелин ДИМИТРОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР