София. Лъв, изведен от зоопарка в Разград, е постъпил за

...
София. Лъв, изведен от зоопарка в Разград, е постъпил за
Коментари Харесай

Лъв от Зоологическата градина в Разград е постъпил на лечение в Столичния зоопарк

София. Лъв, изведен от зоопарка в Разград, е постъпил за лекуване и профилирани грижи в единствения народен избавителен център за екзотични животни – Зоологическата градина в София. Той е докаран със профилиран превоз и при нараснало внимание от риск за утежняване на здравословното му положение. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община .
При постъпване в Столичния зоопарк, лъвът Асен е диагностициран във очевидно тежко физическо и психическо положение. Към момента животното минава през разнообразни медицински прегледи, тъй че да се откри цялостното му здравословно положение, след което комисия от ветеринарни лекари ще набележи по–нататъшни ограничения за подобряването му.
Лъвът е настанен в обособена постройка, където има разполагаем четири огромни пространства, в част от които се организират и поредност от рехабилитационни извършения, за подсилване на физическото му положение.
Лъвът Асен ще остане в Столичния зоопарк до трайното възстановяване на неговото положение, след което ще бъде превозен до едно от убежищата за огромни котки на фондация „ Четири лапи ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР