София. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе отличен с

...
София. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе отличен с
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов със заслужено отличие в конкурса „Мистър и и Мисис Икономика“

София. Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов бе отличен с грамота за развиването на туризма и българо-френските културни взаимоотношения по време на състезанието „ Мистър и Мисис Икономика 2017 “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград. Наградата му бе връчена от министъра на туризма Николина Ангелкова.
През последните години община Благоевград бележи забележителен прогрес във връзка с културата и туризма, а измежду главните аргументи за това е възроденият фестивал „ Франкофоли “. Благодарение на грандиозното музикално събитие, което през 2017 година се организира за трети следващ път, Благоевград бе включен в лист с градовете, в които се провеждат 100-те най-големи събития на франкофонията в целия свят.
През 2016 година, кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов се причисли към Асоциацията на кметовете-франкофони, което е недвусмислена индикация за положителната взаимна работа сред двете страни, както и за триумфа, който бележи възроденият в Благоевград след повече от 20 години фестивал „ Франкофоли “.
Конкурсът „ Мистър и Мисис Икономика “ се провежда от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и списание „ Икономика " състезанието „ Мистър и Мисис Икономика ". Целта е да бъдат отличени изявени представители на бизнеса с максимален принос за развиването на българската стопанска система през изтичащата година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР