София. Кандидатът на БСП за кмет на район Илинден Георги

...
София. Кандидатът на БСП за кмет на район Илинден Георги
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът на БСП за кмет на столичния район Илинден се срещна със запасни офицери

София. Кандидатът на Българска социалистическа партия за кмет на регион " Илинден " Георги Томов беше хазаин на среща със столичното управление на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса (СОСЗР). На нея му беше връчена членска карта за районната организация на СОСЗР персонално от ген. Стефан Стефанов – ръководител на СОСЗР София-град.Това оповестиха от пресцентъра на Горско стопанство на Българска социалистическа партия .
На събитието участваха претендентите за общински съветници от листата на Българска социалистическа партия Владимир Данев и ген. Иван Мечков, полк. о. з. Павел Станев – основен секретар на СОСЗР, полк. Кирил Шакрачки – преседател на регионалния съвет на СОСЗР и други членове на съюза, както и заместник-председателят на Политическа партия " Обединена Социалдемокрация " Иван Банков.
На срещата бяха дискутирани разнообразни тематики, измежду които разпространение на активността на СОСЗР, значимостта на съюза и сходни организации за поддържането на българския дух, както и нуждата от осъществяване на военно-обучителни акции измежду подрастващите.
Георги Томов заявява пред участниците в събитието, че, като бъде определен за кмет на регион " Илинден ", ще предприеме нужните дейности по обезпечаване тук-там за срещи на членовете на СОСЗР, както и осведомителна активност за популяризирането на активността на съюза.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР