София. Кампанията за набиране на средства за изграждане на храм-паметник

...
София. Кампанията за набиране на средства за изграждане на храм-паметник
Коментари Харесай

Започна кампанията за набиране на средства за изграждане на храм-паметник Св. Георги Победоносец във Военната академия Г. С. Раковски

София. Кампанията за набиране на средства за създаване на храм-паметник „ Св. Георги Победоносец “ в памет на починалите воини в Първата международна война започва през днешния ден. Това се показва на страницата на Военна академия " Г. С. Раковски " във " Facebook " . Стана ясно, че самодейността е почнала в памет на създателя на Агенция и Радио " Фокус " Красимир Узунов. Инициативният комитет, със съпредседатели военачалник о.р. ген. Константин Попов, ръководител на комисията по защита в 44-то Народно заседание и Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, за построяването на мемориала във Военна академия „ Г. С. Раковски “ бе основан на 17 януари 2017 година Сдружение „ Единение “ е юридическо лице с нестопанска цел за реализиране на общественополезна активност беше записано на 5 юли 2017 година То бе основано за да събере средства чрез дарителска акция за построяването на храм-паметник за удостояване на починалите български воини от Първата международна война.
Сдружението взе решение да се провежда необятна медийна и информационно-нагледна акция за реализирането на този родолюбив акт на прослава и поклонение пред подвига и саможертвата на воините, дали живота си за България.
Банкови сметки, разкрити за осъществяване на дарителска акция за събиране на средства за построяването на храм-паметник " Св. Георги Победоносец ":
Банка: „ Експресбанк “ АД
BIC: TTBBBGSF
- в лв.:
IBAN: BG59TTBB94001528321333
- в евро:
IBAN: BG05TTBB94001528321335
- в долари:
IBAN: BG44TTBB94001528322088
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР