София има нужда от ляв кандидат, има нужда от истинска

...
София има нужда от ляв кандидат, има нужда от истинска
Коментари Харесай

Никола Вапцаров: София има нужда от истински лява политика

София има потребност от ляв претендент, има потребност от същинска лява политика. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ юрист Никола Вапцаров, който през днешния ден беше повдигнат от " Изправи се, България " за претендент за кмет на София.

Приех номинацията, тъй като съм извънредно отчаян от досегашните издигнати претенденти, както и поради желанието на " Изправи се, България " да предизвика разговор с другите леви политически сили, съобщи Вапцаров.

В отговор на въпрос той посочи, че от " Изправи се, България " ще създадат всичко допустимо левицата да отиде на изборите с обединен претендент. Това би трябвало да е най-достойният претендент, човек, който се е потвърдил в борби и дела, означи претендентът за кмет на София.

През 2016 година аз и една група към Георги Кадиев  Георги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 година в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в направихме първия пробив против в столичния регион " Младост ". После участвах в " Спаси Пирин ". Това беше една идея, която заедно спечелихме, уточни Никола Вапцаров.

Столична община е ръководена по възмутителен метод. Най-главният проблем на София е повсеместната и задушаваща всичко корупция, добави той.

По думите му би трябвало да се направи проверка на всички покупко-продажби, подписани по време на ръководството на.

Вапцаров сподели още, че нито един от издигнатите преди него претенденти за кмет на София няма силата и волята да застанат против досегашния модел на ръководство на столицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР