СОФИЯ-ХАСКОВОДелян АВРАМОВСъдията Иван Стоилов спечели престижна награда за художествения си

...
СОФИЯ-ХАСКОВОДелян АВРАМОВСъдията Иван Стоилов спечели престижна награда за художествения си
Коментари Харесай

Съдия с награда за рокаджийски роман

СОФИЯ-ХАСКОВО
Делян АВРАМОВ

Съдията Иван Стоилов завоюва влиятелна премия за художествения си разказ
" Екстрийм – една рокаджийска история с рейс “. Наближаващият 47 лазарника магистрат от Софийски областен съд е родом от Димитровград.
Историята на Стоилов бе включена в десетия народен книжовен конкурс за непубликуван български разказ „ Развитие “ на едноименната корпорация. " Екстрийм – една рокаджийска история с рейс “ бе отличен със Специална премия и ще бъде публикуван.
Журито в състав проф. Ивайло Знеполски, доц, Бойко Пенчев и Георги Господинов на няколко пъти по време на церемонията посочи равностойността на всички номинирани текстове, което извънредно мощно го е затруднило да дефинира спечелилите.
По тази причина " Развитие “ връчи почетни грамоти на всички номинирани – самопризнание за достижението им, качествата и цената на техните романи.
Иван Стоилов е и ученик на хасковската езикова гимназия " Проф. доктор Асен Златаров ". Завършил е право в Софийския университет " Св. Климент Охридски ".
В романа се споделя за щурото пътешестване на нашенци до Унгария и обратно за концертите на " Екстрийм " и " Аеросмит ".

ivan_stoilov: Иван Стоилов със Специалната премия за романа си

Снимка от корпорация " Развитие "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР