София Филм Фест започва от днес до 26-ти март във

...
София Филм Фест започва от днес до 26-ти март във
Коментари Харесай

Започва София Филм Фест във Варна

София Филм Фест стартира от през днешния ден до 26-ти март във Фестивален и конгресен център в морската столица. Събитието се осъществя с поддръжката на Община Варна. 18-те пълнометражни кино лентата са отличени и номинирани на международни конгреси като " Берлинале “, " Оскар “, " Кан “, " Венеция “, " Торонто “ и др. 

В програмата на 13-то издание на фестивала феновете ще могат да се насладят на  новата творба на сръбския режисьор Стефан Арсениевич " Докато мога да ходя “ ( " As Far As I Can Walk “), на която бе присъдена огромната премия за най-хубав филм " Кристален глобус “ в Карлови Вари 2021. Сред министър председатели са още копродукциите с България " Мрак “ на Душан Милич и " Как се научих да хвърча? “ на Радивое Андрич, а в програмата на фестивала са включени още: " Брайтън 4 “ на Леван Когуашвили, " Интрегалде “ на Раду Мунтеан, участвалите в състезанието във Венеция " Комарджията “ на Пол Шрейдър, " Спенсър “ на Пабло Ларейн (номинация за Оскар за женска роля), " Не оставяй следи “ на Ян Матушински и доста други фестивални изкушения.

Основната цена на билета за прожекциите е 10 лв., а цената за студенти, възпитаници, пенсионери и хора в неравностойно състояние - 7 лв.. При закупуване на 5 и повече билети по едно и също време, цена на 1 билет – 8 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР