София Филм Фест, Посолството на Финландия и Домът на киното

...
София Филм Фест, Посолството на Финландия и Домът на киното
Коментари Харесай

Аки Каурисмаки отново е в Дома на киното

София Филм Фест, Посолството на Финландия и Домът на киното още веднъж Ви канят да се пречистите през смях и да преоткриете част от есенцията на живота. Филмите на АКИ КАУРИСМАКИ още веднъж са на огромен екран, тъй като има неща, които не можем да забележим от дивана в хола.
Неповторимият комизъм на Каурисмаки, който те кара да мислиш, че животът не може да бъде толкоз неуместен, ще се сблъска с българската реалност в епична борба, от която излизат като спечелили единствено феновете. Лятото обичайно е време за блокбъстъри. Елате и се потопете в удивителната прохлада на минимализма в киното сред 5 и 24 юни!
„ Престъпление и наказване “, „ Мъжът без минало “, „ Ленинград Каубойс в Америка “ и съвсем всички други негови филми ще ви провокират да откриете най-смешното, само че и най-човешкото в себе си. Кой знае от кой момент това не е било по този начин належащо!

За да получите още по-широка визия за феномена Каурисмаки, не пропускайте и фотографската галерия на Маря Лена Хуканен „ Златната земя на копнежа “ при нашите правилни сътрудници от изложба „ Синтезис “ – старт от 4 юни! В Дома на киното пък ще можете да разгледате сбирка от истински плакати от филмите на Каурисмаки, а двете изложения и ретроспективата се реализират в партньорство с посолството на Финландия и Финландския кино институт .
Има филми, които би трябвало да бъдат видени на огромен екран. Възможността е на разположение. Знаете къде да ни намерите!
Следете осведомителните канали на София Филм Фест!
ОЧАКВАМЕ Ви на КИНО – в Дома на КИНОТО!
#ДомътНаКинотоЕПовечеОтКино
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР