София. Еврокомисарят по бюджет и човешки ресурси Гюнтер Йотингер и

...
София. Еврокомисарят по бюджет и човешки ресурси Гюнтер Йотингер и
Коментари Харесай

Еврокомисарят по бюджет Гюнтер Йотингер и евродепутатът Андрей Новаков откриха инвестиционен форум в ЕП

София. Еврокомисарят по бюджет и човешки запаси Гюнтер Йотингер и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков откриха капиталов конгрес в Екологичен потенциал с бизнесмени от над 200 компани, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . Събитието е част от самодейност, в която в продължение на месеци над 1000 новаторски бизнесмени от цяла Европа се бориха да намерят място в класацията на 50-те най-хубави започващи компании в Европейски Съюз.
" Днес в пленарна зала на Европейския парламент не изковаваме законодателство, а даваме сцена за основаването на едни от най-успешните европейски и български започващи компании ", съобщи евродепутатът след старта на събитието. Той добави, че България остава една от най-предпочитаните страни за вложения през последните години и прикани участниците да проучат опцията да влагат в страната.
Сред бизнесмените бяха и 5 български компании по покана на Андрей Новаков. Те се отличават с продуктите си в блокчейн технологиите, спорта, архитектурата, ръководството на клиенти, както и във високотехнологичното земеделие. По време на двудневния си престой в Брюксел, фирмите ще имат опцията да се срещнат с вложители в границите на особено проведена сесия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР