София е отворена за всеки, който иска да разгърне потенциала

...
София е отворена за всеки, който иска да разгърне потенциала
Коментари Харесай

София и Токио ще си партнират в зелените политики

„ София е отворена за всеки, който желае да разгърне капацитета на своя бизнес “.

Това съобщи Иван Василев , заместник-кмет по финанси и опазване на здравето на Столична община, по време на японско-българския бизнес конгрес , който се състоя в София. Събитието се организира дни след завръщането на Василев от публично посещаване в Токио , където се срещна с представители на локалната власт.

По време на срещите в японската столица, Василев разиска опциите за партньорство сред София и Токио в области като зелени политики , интелигентни решения и нововъведения.

„ Имаме общи цели за стабилно развиване, цифрова промяна и креативност. Искаме да създадем среда, в която всеки бизнес може да процъфтява, до момента в който покачваме качеството на живот за жителите “.

Той акцентира, че София се е утвърдила като център за нововъведения и технологии в България и района .

„ София не е просто столица на България. Тя е биещото сърце на бързо разрастваща се новаторска и софтуерна екосистема. През последните години създадохме динамична среда, която поддържа бизнесмените, стартъпите и интернационалните компании “.

Заместник-кметът също по този начин означи, че София има явен ангажимент към нововъведенията и софтуерното развиване , трансформирайки се в център за проучвания и цифрова промяна. Той изрази почитание към японската просвета и полезности като качество, дълготраен ангажимент и нововъведения – правила, които съгласно него изцяло съответстват с визията за бъдещето на София .

Този конгрес съставлява поредна стъпка към усилване на съдействието сред София и интернационалните сътрудници , които споделят упоритостите за стабилно и новаторско развиване.

Екоминистърът от Бургас: Проблемът с безводието е голям, а тук-там локалните управляващи не подхващат никакви дейности

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР