София е на трето място в Европа сред най-добрите дестинации

...
София е на трето място в Европа сред най-добрите дестинации
Коментари Харесай

„Оу Ви Оу нетуърк“: София е на трето място в Европа сред най-добрите дестинации за луксозен уелнес туризъм

София е на трето място в Европа измежду най-хубавите дестинации за първокласен уелнес туризъм, заяви Българска телеграфна агенция /, цитирайки изследване на компанията „ Оу Ви Оу нетуърк “ (OVO Network), която ръководи онлайн портал за отдаване чартърен на недвижими парцели.

Според класацията София се подрежда след Барселона и Цюрих.

Проучването на „ Оу Ви Оу нетуърк “ регистрира съществуването на заведения за хранене със звезди „ Мишлен “ (Michelin), на хотели с категория „ 5 звезди “ и първокласни спа центрове, съотнесени към броя на туристите, както и равнището на „ сигурност и разкош “ в градовете, определяни като най-популярни туристически дестинации. На тази база са селектирани най-елитните ваканционни дестинации за 2023 година

Данните от проучването демонстрират, че София се гордее с впечатляващите 83 спа центъра с 4 и повече звезди. Това значи, че на 1 милион туристи се падат по 60 първокласни спа центъра, което е повече от два пъти от междинното ниво за градовете, включени в изследването на „ Оу Ви Оу нетуърк “.

София заема 10-то място в класацията на онлайн търсачката „ Google “ (Google) за дестинация, която се асоциира при търсене на информация, обвързвана с лукса, написа също Българска телеграфна агенция.

В София има 12 хотела с категория „ 5 звезди “, демонстрира още изследването.

Според проучването във връзка с заведенията за хранене със звезди „ Мишлен “, на първокласните спа центрове и хотели, както и равнището на сигурност, Цюрих, Женева и Мадрид са класирани на челните места.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР