София е готова да окаже помощ на пострадалите от наводненията

...
София е готова да окаже помощ на пострадалите от наводненията
Коментари Харесай

Фандъкова настоява за строг контрол на скоростта, употребата на алкохол и наркотици

София е подготвена да окаже помощ на потърпевшите от наводненията фамилии в карловските села. Изпратен е камион с пакетирани хранителни артикули и консерви. Екипите на общината бяха първите, които се притекоха на помощ на бедстващите, сподели столичният кмет Йорданка Фандъкова, съобщи БНР.

„ Благодаря доста на моите момчета. Те в действителност работеха непрекъснато, освен това единствено няколко дни, откакто помагаха в самото Карлово на професионалната гимназия. Краси Димитров и екипите, всички към този момент ги познавате, те са постоянно на място, едни от първите, с цел да помогнем и да спасяваме хора. Всъщност, те се включиха на първо време в спасяването на хората. Сега към този момент работата е проведена. Има към този момент тежка техника. Сега е времето за тежката техника, да бъдат изчистени и улиците, и къщите, и дворовете на хората. Изключително тежка е обстановката на хората. В контакт сме с кмета на Карлово. Готови сме, в случай че имаме опция и с друго да помогнем ", сподели Фандъкова.

По мотив злополуката на пътя София - Самоков тя заяви, че в региона на случая не е имало камери за видеонаблюдение. Фандъкова се разгласи за повече камери за скорост и засилен полицейски надзор:

„ Не единствено ние, всички хора в София настояваме да има доста непоколебим надзор за скорост и за приложимост на алкохол и опиати. Очевидно, че това е пандемия, че без надзор хората се отпускат. Не е допустимо на всички места да се сложат бетонни загради, само че камерите правят работа. И би трябвало да са доста - камери за скорост, би трябвало да има екипи на " Пътна полиция ", повече в София, само че това към този момент не може по този начин да продължава ".

Един човек почина, а 9 пострадаха при конфликта на 3 коли на пътя край Панчарево. Четирима от ранените са с заплаха за живота. Те са на възраст от 14 до 18 години. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР