София е домакин на първия кръг от континенталната купа по

...
София е домакин на първия кръг от континенталната купа по
Коментари Харесай

Ремонтираният Зимен дворец дебютира с Континенталната купа по хокей

София е хазаин на първия кръг от континенталната купа по хокей на лед за мъже. Състезанието, в което вземат участие четири тима от България, Исландия, Турция и Израел ще се организира от през днешния ден до неделя в столичния "Зимен замък на спорта ".

Континенталната купа по хокей на лед е първото съревнование, което ще се организира в напълно ремонтирания "Зимен замък на спорта " в столицата. От през днешния ден до неделя са мачовете от първия кръг на конкуренцията, като задачата на българския участник клуб "Ирбис Скейт " е победа и класиране за идната фаза. Страната ни е показана от тима на Ирбис Скейт, който е републикански първенец три години, а на миналогодишната континентална купа зае трето място.

Треньор на "Ирбис Скейт " ще бъде Цветан Михайлов, който особено за шампионата в София ще размени титуляря на тази позиция – Станислав Мухачев. Руснакът движи организационните въпроси към събитието и също така ще бъде главен играч в тима ни. Всеки, който желае да поддържа българския тим по хокей на лед, може да следи конкуренцията онлайн в столичния "Зимен замък на спорта " от през днешния ден до неделя. Входът за деца и техните придружители, както и за всички студенти е безвъзмезден, прецизира "Канал 3 ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР