София. Доказахме, че финансовите инструменти на територията на страната, могат

...
София. Доказахме, че финансовите инструменти на територията на страната, могат
Коментари Харесай

Зам.-министър Маринела Петрова: Доказахме, че финансовите инструменти на територията на страната, могат да се управляват добре

София. Доказахме, че финансовите принадлежности на територията на страната, могат да се ръководят добре. Това сподели пред публицисти зам.-министърът на финансите Маринела Петрова при сключване на оперативно съглашение за осъществяване на Финансов инструмент за развиване на водния бранш сред Фонда на фондовете и Европейската банка за възобновяване и развиване, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Според нея това съглашение е знаково в няколко направления. „ Първата и най-важна е, че Фондът на фондовете е значим орган, който е забележим в общественото пространство и освен за необятната аудитория, само че и за крайния бенефициент с предложенията, които са достигнали до крайните си консуматори “, сподели тя.
Петрова съобщи, че времето, когато е основана тази нова конструкция не е било елементарно, тъй като Министерството на финансите е било консервативно настроено към сходни планове. „ Доказателството е, че финансовите принадлежности на територията на страната могат да се ръководят добре “, изясни тя.
Даяна ДЮЛГЕРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР