София. Днес отново ще бъде слънчево и горещо. В сутрешните

...
София. Днес отново ще бъде слънчево и горещо. В сутрешните
Коментари Харесай

НИМХ: Отново ще бъде слънчево и горещо, с максимални температури между 33° и 38°

София. Днес още веднъж ще бъде слънчево и горещо. В утринните часове краткотрайни нараствания на облачността ще има над централните и източните региони от страната. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българска академия на науките, заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Красимир Стоев. След обяд, основно над Североизточна България и планинските региони ще се развива купеста облачност и там на обособени места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Максимални температури сред 33° и 38°.
Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца - едва ще се намали.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с бризов вятър. Максимални температури на въздуха: 27° - 30°. Температурата на морската вода е 23° - 25°. Вълнението на морето ще бъде 1 – 2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност. На обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб, по най-високите върхове на Рила и Пирин сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 27°, на 2000 метра – към 19°.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР