София. Девет деца от цялата страна са отличени във втория

...
София. Девет деца от цялата страна са отличени във втория
Коментари Харесай

Девет деца са отличени за рисунките си във втория конкурс под наслов „Моята ЕДЕН дестинация“

София. Девет деца от цялата страна са отличени във втория конкурс за рисунка под наслов „ Моята ЕДЕН дестинация “. Те са спечелилите в онлайн вота и избора на експертно жури, включващо представители на ЕДЕН дестинациите в България. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма .
Надпреварата се организира в интервала от 27 септември до 27 ноември 2018 година, в която бяха получени близо 250 детски рисунки.
Всички бяха качени на формалната страница на Министерството на туризма във „ Facebook “, където се състоя електронно гласоподаване. Онлайн конкуренцията беше извънредно оспорвана, като в интервала 4-21 декември 2018 година хиляди консуматори поддържаха своите любимци.
Интернет вотът дефинира първо място за Катерина Гетова, на 11 години от гр. Мездра, с рисунка на тематика „ Църквата Св. Георги в нашия град “, която получи 912 лайка. На второ място застава Елена Стилиянова, на 11 години от гр. Луковит, с рисунка на тематика „ Провъртеника – естествено скално образувание “ с 812 лайкове. Третото място е за Емине Дрангова, на 14 години от гр. Белица, чиято творба изобразява момиче от дестинация Белица и има 554 лайка.
Паралелно с гласуването във Facebook журито също дефинира най-хубавите детски рисунки. На първо място е Нанси Йорданова, на 13 години от гр. Драгоман, с рисунка на тематика „ Параклис „ Св. Атанасий Велики “ – Неделишки манастир, от община Драгоман “, която получи 129 точки от оценките на журито. Второ място заемат Николета Маринова, на 13 години от гр. Каварна, и рисунка за дестинация Каварна със 128 точки и Ралица Ганева, на 12 годишна от Попово, и рисунка на тематика „ С България в сърцето – Каварна “ за дестинация Каварна, получила 128 точки. Журито дефинира и две трети места. Те са за Ивана Кунева, на 12 години от гр. Луковит, с рисунка на тематика „ Пещера Проходна – Очите на Бога “, която получава 124 точки, и Стела Петрова, на 12 години от гр. Мездра, и рисунка на тематика „ Църква „ Св.вмчк. Георги Победоносец, гр. Мездра “ със 124 точки. Поощрителна премия получава Диляра Реджебова, 11-годишна от гр. Ардино, за нейната рисунка на пейзаж от дестинация Ардино, получила 121 точки.
Рисунките от състезанието ще бъдат употребявани за разработване по плана на пощенски картички и магнити, които ще се популяризират у нас и в чужбина.
Министерството на туризма ще награди децата с най-хубавите рисунки от гласуването на журито и от гласуването във „ Facebook “ страницата. Датата, на която призьорите ще получат оценките си, ще бъде в допълнение избрана и оповестена на формалната страница на Министерството на туризма и на институционалния профил във Facebook www.facebook.com/Министерство на туризма. Благодарим на всички деца за присъединяване им в състезанието!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР