София. Credissimo предлага 0% лихва за всеки 1-ви и 5-и

...
София. Credissimo предлага 0% лихва за всеки 1-ви и 5-и
Коментари Харесай

Credissimo предлага 0% лихва за всеки 1-ви и 5-и заем

София. Credissimo предлага 0% рента за всеки 1-ви и 5-и заем, оповестиха от Credissimo.bg . На всеки от нас се е случвало в края на месеца да има потребност от пари. Още по-неприятно е, в случай че месечното ни заплащане се забави, а всички знаем, че огромна част от месечните разноски не могат да бъдат отлагани. Credissimo има положително решение за тези обстановки - бърз заем до заплата.
Credissimo до заплата е онлайн заем до 600 лева със период на погашение от 15 до 30 дни, който може да ви помогне да посрещнете умерено разноските си бързо и комфортно.
Сега, с цел да удовлетвори оптимално всеки собствен клиент водещата ФинТек компания предлага 30-дневен безлихвен заем Credissimo до заплата с 0% рента и без такси. Всеки нов клиент може да се възползва от промоционалните условия за своя 1-ви заем, а за лоялните клиенти – всеки 5-и следващ заем е безлихвен.
Няма по-лесен и бърз метод да получите нужната сума, тъкмо когато ви потрябва - в границите на няколко минути.
Заявката е извънредно комфортен, банален и напълно онлайн развой, като можете да кандидатствате в няколко лесни стъпки, като посетите уеб страницата credissimo.bg. и получите парите на каса или по банков път.
От своето основаване Credissimo се отличава на пазара с помощта на своите нововъведения и софтуерни нововъведения в областта на необезпеченото потребителско кредитирането. Credissimo е първата компания, която предложи на своите клиенти напълно онлайн кредитиране, утвърждение до минути и опция за кандидатстване посредством първия чатбот за заявяване на заем в чат платформа Фейсбук Messenger. Благодарение на нейните новаторски решения и потребителски насочени оферти, Credissimo стана желана компания от потребителите и бързо се трансформира в водач на пазара на онлайн заемите, като справедливо беше отличена за обичана на българите финансова институция за 2017 година.
Ако парите са свършили, а до заплатата има време, вземете решението в ръцете си! Изберете Credissimo до заплата и се възползвайте от предлагането за 0% рента за всеки 1-ви и 5-и заем за цели 30 дни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР