София. Членове на Младежко обединение в БСП - Триадица, както

...
София. Членове на Младежко обединение в БСП - Триадица, както
Коментари Харесай

БСП-София: Млади социалисти от столицата участваха в протест за повече места в детските градини в „Триадица“

София. Членове на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия - Триадица, както и други младежи от столичната организация на Българска социалистическа партия се включиха в митинг под надпис " Срещу неналичието тук-там в детските градини в София ". Организатор на самодейността е Михаела Стоянова, млада майка, живееща в региона със своето семейство. Това оповестиха от пресцентъра на Горско стопанство на БСП-София .
От години районният кмет на „ Триадица “ дава обещание да бъде построена детска градина на улица " Иван Кирков " в квартал „ Манастирски ливади “, а градежът на такава към момента не е почнал.
Днес протестиращите се събраха навръх мястото, където би трябвало да се построи детското заведение, с цел да отрежат алегорично лентичката на обекта.
„ Събираме подписи в поддръжка на построяването на детска градина на това място. За няколко дни сме събрали 350 подписа, продължаваме да търсим поддръжка от жителите на столицата “, показа Георги Ангелов - ръководител на МО в Българска социалистическа партия - Триадица.
„ Проблемът с дефицита тук-там в детските градини и яслите в столицата е съществена тематика към този момент над 10 години. Това демонстрира липса на управническа визия от страна на ръководещите в столицата, както и липса на воля за смяна в София “, сподели водачът на младите социалисти в столицата Петко Димитров.
Инициативата е част от акцията на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия - София „ 24х24 “. Целта ѝ е младежите да насочат вниманието към проблемите на всеки един регион в столицата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР