София Бобчева от Скъпи наследници“ все още не може да

...
София Бобчева от Скъпи наследници“ все още не може да
Коментари Харесай

София Бобчева след спечелването на „Икар“ пред “Труд”: Много исках да спечеля точно тази награда


София Бобчева от „ Скъпи наследници “ към момента не може да си откри място от благополучие, че на тазгодишната гала по връчването на театралните награди „ Икар “, тя сграбчи наградата в категорията „ Поддържаща женска роля “. Призът й беше връчен за нейната играта й в две постановки, сложени в Народния спектакъл – за Зина в „ Чаровно лято с неизбежните му там неприятности (Чудаци) “; и за Медицинската сестра в „ Танцът Делхи “. „ Много съм щастлива, доста желаех да печеля премията тъкмо за тези две функции. Доволна съм, че получавам самопризнание, тъй като функциите са разнообразни от нормалните ми комедийни облици “, споделя София пред “Труд”. Най-емоционално обаче приел успеха дългогодишният й обичан, който доста се разчувствал и побързал да й показа какъв брой е горделив с нея.

Куп сътрудници нямали самообладание да я поздравят за триумфа, измежду които и тези от хитовия сериал „ Скъпи наследници “. Димитър Баненкин й звъннал с думите: „ Аз ти споделих – честито “, а повода е, че точно той бил изцяло убеден в триумфа на Бобчева. Даяна Ханджиева, Лорина Камбурова и Рая Пеева също поздравили екранната Диди.

За Рая мотивите за наслада били два, защото с приз от вечерта си потегли и обичаният й Явор Бахаров, който беше отличен в категорията „ поддържаща мъжка роля “. Сред огромните спечелили на вечерта бяха още Радина Кърджилова и Захари Бахаров – надлежно за основна женска и основна мъжка роля. За най-хубав режисьор беше разгласен Галин Стоев,  а представлението на Явор Гърдев – „ Пияните “, за най-хубав театър. Появата на сцената на легендата Иван Иванов подвигна на крайници цялата колегия, а аплодисментите за него продължиха 15 минути. Той взе специфичния приз за чест и достолепие.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР