София. Благодарение на протеста на майките на деца с увреждания

...
София. Благодарение на протеста на майките на деца с увреждания
Коментари Харесай

Омбудсманът Мая Манолова: Благодарение на протеста на майките на деца с увреждания българското общество узря за реформата, сега е време и институциите да го направят

София. Благодарение на митинга на майките на деца с увреждания българското общество узря за промяната, в този момент е време и институциите да го създадат. Това сподели омбудсманът Мая Манолова на среща с майките на деца с увреждания при палатковия лагер пред Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Аз съм тук от първия митинг и се надявам, че към този момент и ръководещите схванаха това, което знае всеки един български жител – че настояванията на протестиращите майки са безусловно обективни и че е време промяната да бъде осъществена “, сподели още Манолова и уточни, че българското общество, с помощта на митинга на майките, e узряло за промяната. " И в този момент се чака и институциите да узреят за това, че ние всички изискуем на тази уязвима група помощ, поддръжка и взаимност. Защото те имат тъкмо същите права, каквито и ние “, уточни омбудсманът.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР