София. БГ Радио ще раздаде годишните си музикални награди за

...
София. БГ Радио ще раздаде годишните си музикални награди за
Коментари Харесай

Община Благоевград получи специална награда от БГ Радио за „Град-посланик на българската музика“

София. БГ Радио ще раздаде годишните си музикални награди за шеста поредна година в Благоевград. Това стана ясно по време на конференция през днешния ден, на която заместник- кметът по просвета и филантропични действия на община Благоевград Христина Шопова, изпълнителният шеф на БГ Радио Николай Янчовичин и екипа на медията оповестиха елементи към събитието, оповестиха от пресцентъра на Общината . „ Благодаря на БГ РАДИО за партньорството, за доверието, за това, че едно съдействие мина в другарство, за това, че си имаме вяра и всяка година спектаклите стават все по- зашеметяващи! Публиката от дълго време одобри, че мястото на БГ премиите е в Благоевград и ги чака с неспокойствие “, сподели зам.- кметът Христина Шопова, която благодари за положителната оценка, която българската музикална медия слага за реализирането на събитието.
Годишните музикални награди на БГ Радио 2018 ще се проведат на 16 юни и за втори следващ път-в парк „ Македония “. По време на срещата стана ясно още, че тъкмо в среднощ ще бъдат оповестени и номинираните в обособените категории за БГ Радио Награди. От утре- 10 май стартира и гласуването за спечелилите.
„ Изключително удовлетворени останахме от мястото - парк „ Македония “, където предходната година за първи път организирахме Наградите на БГ Радио. Надяваме се, че тази година ще надградим, познавайки опциите на парка и знаейки какво можем да създадем към този момент там. Ще забележим може би една от най- красивите церемонии “, сподели изпълнителният шеф на БГ Радио Николай Янчовичин. Той разгласи, че тази година ще има и две специфични награди, които ще се връчат от БГ Радио. Едната премия е почетна- за композитора Тончо Русев. „ Другата специфична премия, която ще връчим за първи път тази година е премия „ Град- дипломат на българската музика “. Това е град, който заслужава тази премия. Тази статуетка ще остане тук, в Благоевград, за бъдещите време на кмета на Община Благоевград доктор Атанас Камбитов “, издаде Николай Янчовичин и добави, че премията е особено с доста респект и признателност от БГ Радио към взаимната работа.
По време на Годишните награди на БГ Радио ще бъде връчена и още една специфична премия за БГ ВДЪХНОВЕНИЕ на името на Ана Мария Тонкова. Носителят й обаче остава в загадка.
Обещанието е за грандиозно шоу с летящи камери, светлини, резултати, мултимедия и несъмнено най- положителното от българската музика в Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР