София. БДЖ – Пътнически превози ЕООД ще компенсира с безплатни

...
София. БДЖ – Пътнически превози ЕООД ще компенсира с безплатни
Коментари Харесай

БДЖ ще компенсира с безплатни билети пътници от два влака по направлението София – Бургас – София за закъснения вследствие на лоши метеорологични условия

София. „ БДЖ – Пътнически транспорти ” ЕООД ще компенсира с безвъзмездни билети пасажерите от бързите влакове №3624 от Бургас за София и №3623 от София за Бургас. Тези два влака престояха няколко часа заради неспособност да продължат пътуването си по независещи от превозвача условия в резултат на зародили повреди по трасето, породени от неприятните метеорологични условия през вчерашния ден. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ.
Компенсацията може да бъде употребена по случайно определен маршрут против даване на билета за осъщественото пътешестване с посочените влакове.
Въпреки че Регламент 1371/2007, предусещащ компенсации за пасажери при закъснения, ще влезе в действие през 2019 година, управлението на националния железопътен транспортьор взе решение да компенсира всички клиенти от тези два влака и сервира своите опрощение за претърпените неудобства по време на тяхното пътешестване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР