София. Българската технологична компания Евротръст Технолъджис“ е сред деветте стартъп

...
София. Българската технологична компания Евротръст Технолъджис“ е сред деветте стартъп
Коментари Харесай

Българска компания е сред финалистите в стартъп програмата на Банка ОТП

София. Българската софтуерна компания „ Евротръст Технолъджис “ е измежду деветте стартъп и скейлъп компании с продуктов и пазарен капацитет, които ще имат опция да си сътрудничат с Банка ОТП във второто издание на интернационалната стратегия акселератор OTP Startup Program. През октомври 2018 година Банка ОТП, компанията майка на Банка ДСК и Експресбанк, започва втората си акция за стартъп кандидатури в предпочитани области като потребителско преживяване и обслужване, продуктови нововъведения, отворено банкиране и сигурност и други, набирайки за присъединяване общо 310 компании от 65 страни. Това оповестиха от пресцентъра на ДСК . След извършени онлайн видео изявленията, представители на 30 компании бяха поканени да вземат участие в двудневен лагер в Будапеща през януари тази година и да показват своите бизнес хрумвания и планове. Въз основа на избора на професионално жури, 9-те най-обещаващи стартъп и скейлъп компании, измежду които и българската „ Евротръст Технолъджис “, ще получат опцията да вземат участие в реализацията на тримесечната стратегия сред март и май месец. В рамките на програмата фирмите, поканени да се включат в плана, ще развиват своите решения в пилотни планове и ще могат да тестват своите артикули и услуги, с поддръжката на мениджмънта, специалистите и изтъкнати сътрудници на Банка ОТП, стремейки се да потвърдят, че са задоволително готови за бизнес активност и за дълготрайно партньорство с интернационалната банкова група.
„ Евротръст Технолъджис “ АД създава само по рода си ново потомство новаторско решение, което дава опция за отдалечена идентификация, отдалечено гратис издаване на квалифицирани удостоверения за електронен автограф и отдалечено сключване непосредствено от мобилния телефон, без нужда от физическо наличие.
„ Радваме се, че българска компания е измежду финалистите в програмата акселератор OTP Startup Program. Банка ДСК влага непрекъснато в развиването на новаторски офиси, съвременни артикули и високотехнологични решения. В тази връзка имаме вяра, че взаимната работа със започващи и новаторски компании води до усъвършенстване на процесите и ни разрешава да отговорим на динамично изменящите се потребности и настройки на нашите клиенти “, разяснява госпожа Виолина Маринова, Председател на УС и Главен изпълнителен шеф на Банка ДСК.
Избраните девет компании от 6 страни (Германия, Австрия, България, Унгария, Англия и Словакия) могат да стартират работа при започване на март, с цялостната поддръжка на Банка ОТП.
Повече информация за програматае оповестена тук
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР