София. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от средното

...
София. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от средното
Коментари Харесай

НИМХ: Преди обяд облачността ще е по-често значителна, но до края на деня ще се разкъса и намалее до предимно слънчево

София. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от междинното за септември. В 4 ч. и 54 мин. настъпи астрономическата есен.
Преди обяд облачността ще е по-често забележителна, само че до края на деня ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозападен, който вечерта в източните региони ще се ориентира от изток-югоизток, а в останалата част от страната краткотрайно ще утихне. Максимални температури сред 26° и 31°, малко по-ниски по морския бряг, за София - към 27°. Това заяви за Агенция „ Фокус “ дежурният синоптик Боряна Маркова.
По Черноморието облачността ще е променлива, с повече слънце в следобедните часове. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, който до вечерта ще се ориентира от изток-югоизток. Максимални температури 23-25°. Температурата на морската вода е 22-24°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
В планините облачността ще е променлива. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра – към 15°.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР