София, 9 март 2022 г. – Вече е в ход

...
София, 9 март 2022 г. – Вече е в ход
Коментари Харесай

Стартира WINBET OPEN ТУРНИР СПОРТ с общ награден фонд 150 000 лв.

София, 9 март 2022 година – Вече е в ход, в който феновете на спортни залози могат да завоюват парични награди и награди за общо 150 000 лева до момента в който се забавляват с предложенията на.

Турнирът ще продължи до 31 март и за присъединяване в него са годни всички
залози, сложени с действителни средства на събития от секциите Спорт, На Живо, еSports и Виртуални на уеб страницата на WINBET, без ограничавания за минимална стойност, коефициент или тип на поставения залог. Залози, завършени посредством функционалността кеш-аут също са годни за присъединяване в шампионата.

Участниците в шампионата ще печелят точки от всеки квалифициращ
залог, които ще се пресмятат по формулата „ чиста облага, умножена по коефициента, на който е подложен залогът “. В взаимозависимост от броя извоювани точки, клиентите на уеб страницата winbet.bg ще вземат участие в разпределението на дневните награди в WINBET OPEN Турнир Спорт и за премиите от генералното класиране на участниците в шампионата.

Всеки ден до 30 март, първите 30 участници с максимален брой точки, извоювани през съответния ден ще получат парични награди, като класираният преди всичко за деня ще завоюва награда от 1500 лева, класираният на второ място - 750 лева, на трето – 500 лева и така нататък

След приключването на шампионата, първите 100 участници с най-вече точки в генералното класиране на шампионата, ще получат парични награди, като за класираният преди всичко, премията ще бъде 10 000 лева, а за неговите подгласници на второ и трето място – надлежно, 5000 и 3000 лева

Пълните правила и условия на шампионата са оповестени на уеб страницата.

Залозите, сложени с действителни средства на игрите, включени в шампионата, ще са годни също и за продобиване на талони за присъединяване в разпределението на облагите в.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР