София, 5 декември 2022 г. – Клиентите на вече могат

...
София, 5 декември 2022 г. – Клиентите на вече могат
Коментари Харесай

WINBET вече приема депозити през Apple Pay frognews.bg

София, 5 декември 2022 година – Клиентите на към този момент могат несъмнено и  безопасно да подават средства за игра посредством Apple Pay.

 

Депозитът на средства за игра на уеб страницата на WINBET е разполагаем за всички консуматори, които употребяват устройства на Apple и този инструмент за разплащане. Достатъчно е клиентът да съобщи това сега на депозита, като не е нужна спомагателна верификация на дебитната или кредитна карта, която клиентът употребява със своя Apple Pay wallet.

 

Минималната сума на един депозит посредством Apple Pay е 10 лева (или 5 евро), а оптималната сума, която може да бъде подадена в границите на един ден е 10 000 лева или 5 000 евро.

 

Изплащането на облаги продължава да се реализира с познатите и до момента способи – към верифицирана на уеб страницата кредитна или дебитна карта, на касите на Easy Pay, Fast Pay и Cashterminal, посредством epay.bg, Skrill или посредством банков превод.  

 

С прибавянето на опция за депозити на средства посредством Apple Pay WINBET обезпечава на своите клиенти още едно комфортно и надеждно средство за разплащане и още по-качествено потребителско прекарване.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР