София, 29 ноември 2021 г. – Тази вечер предстои епичния

...
София, 29 ноември 2021 г. – Тази вечер предстои епичния
Коментари Харесай

Големият финал на #WINmyBET e тази вечер! Тото и Сами се изправят срещу Йотовска и Вергов

София, 29 ноември 2021 година – Тази вечер следва епичния край на най-новото онлайн реалити #WINmyBET, в който два непобедени до момента звездни тима ще влязат в борба за купата „ най-хубави измежду известните “.

Отбор „ Първите “ на рапъра Тото от „ Скандау “ и фитнес-гуруто Сами Хоссни ще се изправи против тим „ Откъде-накъде “ на фитнес-дивата Биляна Йотовска и актьора-джентълмен Юлиян Вергов в последната битка от шампионата на #WINmyBET. Двата звездни тима ще би трябвало да се оправят с провокациите на най-странната и занимателна игра на монополи в живота си, с цел да завоюват купата.

Финалната борба стартира в 19:00 ч. и ще бъде излъчена изцяло гратис на уеб страницата.

Както във всички звездни дуели от формата до момента, публиката може да поддържа своите любимци благодарение на специфичните, които всеки регистриран консуматор на уеб страницата winmybet.bg получава изцяло гратис. В взаимозависимост от изхода на борбата, потребителите могат да усилят броя на своите wincoin-и, като тези трима от тях, които натрупат най-вече wincoin-и, ще завоюват и.

Седемнайсет от най-популярните звезди от сцената, екрана и онлайн пространството като фолк-легендата Азис, певиците Тита, Алисия и Диона, техният сътрудник Константин, топ-моделите Джулиана Гани и Златка Димитрова, актрисата Диляна Попова, рапърът 100 Кила, музикално-телевизионно-театралната тежка артилерия Димитър Ковачев-Фънки, поетът-рекламист Илиян Любомиров, фамилията в живота и в интернет Алекс и Дани Петканови, както и участниците в днешния край, се включиха в неповторимия онлайн формат WINmyBET. В продължение на месеци, те забавляваха публиката и феновете си с някои от най-оригиналните и даже скандални звездни дуели в българския ефир.

Паралелно с дуелите от формата, публиката се наслаждения и на мини-турнира сред Христо Стоичков и Димитър Рачков, в който двете звезди премериха сили, духовитост и гении в дуели по шах, тенис на маса и голф, както и по безусловно неолимпийската дисциплинираност „ Пияна дузпа “.  

Пълна информация за тимовете, идния край, както и обстоен видеоархив на борбите от WINmyBET са налични на.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР