София. 2018 г. е годината, в която Лъвовете ще има

...
София. 2018 г. е годината, в която Лъвовете ще има
Коментари Харесай

Ива Иванова, астролог: 2018 г. е годината, в която Лъвовете ще има възможност да открият своя партньор, ако нямат такъв

София. 2018 година е годината, в която Лъвовете ще има опция да открият своя сътрудник, в случай че нямат подобен. Това сподели астрологът Ива Иванова в изявление за Агенция „ Фокус “ по отношение на астрологичната прогноза за 2018 година
„ В началото на 2018 година Лъвовете ще имат добър интервал, в който би трябвало да си създадат сметка в областта на финансите за цялата година. Ще мислят реалистично, тъй като откакто са се посочили като превъзходни същества с милосърдие и доста дарове по време на празниците, ще осъзнаят, че въпреки всичко парите имат крайни граници. И това ще им помогне да си създадат един добър бизнес проект за това какво печелят, какво харчат и по какъв начин би трябвало да се отнасят с тази не до там маловажна сфера в живота “, сподели тя.
По думите ѝ в края на лятото и началото на есента Лъвовете ще бъдат застрашени от това да си основават сами проблеми. „ Трябва доста да внимават с обещанията, които ще получават, ангажиментите, които ще имат, и договорите, които ще подписват. Очаква ги повече работа в границите на май-август, което ще докара до по-добро финансово състояние. Иначе през лятото ще имат благоприятни условия за повече контакти, а за тези, които нямат семейство, тогава ще бъде времето да си намерят сътрудници. А в края на годината има благоприятни условия и за деца за тези, които още нямат “, сподели Иванова и посочи, че другояче всичко друго за лъвовете през годината ще бъде в границите на естественото.
Цветилена СИМЕОНОВА

Пълния текст на изявлението четете по-късно в „ Мнение ”
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР