София. 10-годишният юбилей на стажантската програма на ЧЕЗ бе отбелязан

...
София. 10-годишният юбилей на стажантската програма на ЧЕЗ бе отбелязан
Коментари Харесай

Стажантската програма на ЧЕЗ навърши 10 години, над 650 младежи са участвали в нея до момента

София. 10-годишният празник на стажантската стратегия на ЧЕЗ бе маркиран с обща среща на стажантите, техните наставници и висшия мениджмънт на компанията, която се организира на 23 юли в Техническия образователен център на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД в София. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ . В срещата участваха 50 стажанти от 14 града - София, Разлог, Гулянци, Гоце Делчев, Плевен, Видин, Левски, Ботевград, Мездра, Бяла Слатина, Червен бряг, Тетевен, Дупница и Козлодуй. Те споделиха своите упования от стажа и следиха проява на работа по въздушна линия приблизително напрежение, която бе показана от специалистите на „ ЧЕЗ Разпределение “ на образователния полигон в Техническия образователен център на компанията.
„ За 10 години в стажантската ни стратегия се включиха повече от 650 младежи, а над 250 от тях откриха своята професионална реализация в ЧЕЗ и станаха част от огромното ни семейство “, означи Евгения Накова, шеф „ Човешки запаси “ в „ ЧЕЗ България “ ЕАД.
Стажантската стратегия на ЧЕЗ е целогодишна. Тя дава опция на младежите да придобият опит в действителна работна среда, да се срещнат с активността на компанията и с условията за определената от тях специалност. Участниците получават заплащане, до момента в който в същото време натрупват скъпи привички и умения.
ЧЕЗ България организира дълготрайна политика в поддръжка на младите гении и професионалното обучение. За задачата компанията сполучливо си партнира с висши образователни заведения и с професионалните гимназии в Западна България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР