Sofia24.bg ще ви разкаже за Кристина Ричи, която празнува рожден

...
Sofia24.bg ще ви разкаже за Кристина Ричи, която празнува рожден
Коментари Харесай

Тя стана звезда едва на 9 години, а днес навършва 44

Sofia24.bg ще ви опише за Кристина Ричи, която чества рожден ден през днешния ден. Актрисата е родена на 12 февруари 1980 година в Санта Моника. Тя е известна с детските си функции във филмите " Русалки “, " Семейство Адамс “ и " Семейство Адамс 2 “. За кино лентата " Каспър “ получава премия " Сатурн " за най-хубав млад артист. За кино лентата " Нищо общо със секса “ е номинирана за " Златен глобус " за най-хубава актриса в мюзикъл или комедия, а за ролята си в " Слийпи Холоу “ е отличена със " Сатурн " за най-хубава актриса. 

През 2022 година тя се причисли към спинофа на Тим Бъртън за мрачното семейство, който трансформира лицето ѝ в тотем. За актрисата това беше вторият план след Yellowjackets, който я връща назад в окото на медийната стихия след съвсем 20-годишен отпуск. Сериалът " Уендсдей " е спиноф на паметното " Семейство Адамас ", само че се концентрира единствено върху един персонаж с тази фамилия - Уендсдей. 

През 90-те години на предишния век Кристина пробива стремително в киното с роля в " Русалки ". Тогава бъдещата звезда е едвам на 9 години. След развода на родителите й 13-годишната Кристина стопира да поддържа връзка с татко си и да се храни обикновено. Майка й и татко й се развеждат след снимането на “Семейство Адамс " (1993). Случвало се е Кристина да се храни само с по една салата дневно, като отслабва до 39 кг. А след известно време стартира да яде единствено сладкиши, до момента в който не наедрява до такава степен, че да я отпишат от школата по танци. 

Антидепресантите стават част от живота й. След кино лентата Слийпи Холоу “ 

си взима дълга отмора, като прави изключение единствено за " Анатомията на Грей ", където гостува в един от епизодите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР