Sofia Open ще трябва да протече без петима от седемте

...
Sofia Open ще трябва да протече без петима от седемте
Коментари Харесай

Sofia Open: 5 от най-високоранкираните играчи оттеглиха заявките си за турнира

Sofia Open ще би трябвало да протече без петима от седемте най-преднокласирани състезатели в предварителния лист на шампионата. Става въпрос за американците Тейлър Фриц (световен номер 10), Франсис Тиафо (световен номер 14), Бен Шелтън (световен номер 16), Себастиан Корда (световен номер 24), както и Алехандро Давидович Фокина (световен номер 28).

Фриц трябваше да бъде лидер на главната скица в надпреварата, само че се контузи по време на Мастърса в Париж и по този начин ще би трябвало да постави несвоевременен завършек на своя сезон. Шелтън и Тиафо пък изгубиха даже теоритични шансове да се класират на финалите в Торино, което най-вероятно е изиграло роля за тяхното извънредно решение, до момента в който Корда и Давидович Фокина са решили да си вземат малко по-дълга отмора след дългия сезон и това е довело до тяхното отдръпване от конкуренцията в нашата столица.

Все отново през днешния ден полуихме радостната вест, че Александър Зверев ще бъде част от шампионата и по този начин Sofia Open се снабди с още по-силен топ подложен от плануваното, а останалите сложени състезатели все още са допълват от Лоренцо Музети, Адриан Манарино, Ян-Ленард Щруф, Себастиан Баез, Томас Мартин Ечевери, Ласло Джере и Алексей Попирин.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР