Sofia Metal Fest се завръща по-зрелищен, по-мощен и по-разтърсващ! Behemoth,

...
Sofia Metal Fest се завръща по-зрелищен, по-мощен и по-разтърсващ! Behemoth,
Коментари Харесай

Behemoth, Testament и Pestilence забиват на Sofia Metal Fest 2024

Sofia Metal Fest се завръща по-зрелищен, по-мощен и по-разтърсващ! Behemoth, Testament, Pestilence и Maltworm ще раздрусат сцената, този път с акцент върху мрачните и технични стилове в метъла.

Това издание ще се организира от 18:30 часа на откритата сцена Арена София в Борисова градина, Колодрум Сердика.

Behemoth са хедлайнер на това издание. Легендарните поляци са едно от най-големите имена в рисковите стилове сега, а легионите им се множат с всяка минала година, след всяко тяхно шоу. Behemoth сега са на върха на кариерата си и за първи път ще се показват у нас с хедлайнерски фестивален сет и шоу!

Testament са измежду най-любимите групи на родната аудитория. Група, която почитателите постоянно са очаквали с огромен интерес и боязън. На това издание те ще са ко-хедлайнер, а с изключение на най-хубавото от тяхното
творчество ще прибавят и нова музика, непредставяна до момента. Каквото и да кажем за Testament ще е незадоволително, за това единствено ще ви представим сегашният им състав: Чък Били - вокали, Ерик Петерсон – китара, Алек Школник - китара, Стив Диджорджио – бас, Крис Довас – ударни.

Pestilence е измежду именитите групи, чието име почитателите постоянно са очаквали да бъде оповестено и у нас. Нещо, което по този начин и не се случи... до момента! За нас е чест да посрещнем Патрик Мамели и компания като част от Sofia Metal Fest! Заедно с Death, Atheist и Cynic, Pestilence са посочени за една от огромните четири (Big 4) и най-важни за развиването на прогресив дет метъла банди.

Maltworm са мощ на родната сцена! Още от основаването си през 2018 година групата не стопира да тормози сцените у нас и някои от тези в чужбина. През 2023 година надвиха в състезанието Wacken Metal Battle Bulgaria 2023, а няколко месеца по-късно се оказаха първата българска и измежду дребното такива групи свирили два пъти на две от сцените в границите на едно издание на фестивала Wacken Open Air.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР