Софи Търнър съди Джо Джонас за връщането на децата им в Англия

...
Разводът на Софи Търнър и Джо Джонас се усложнява. Звездата
Коментари Харесай

Разводът на Софи Търнър и Джо Джонас се усложнява.

Звездата от "Игра на тронове" подаде петиция в Ню Йорк в четвъртък с искане Джонас да върне децата им в дома им в Англия, според съдебни документи, получени от CNN.

В петицията се цитира „неправомерното задържане“ на техните деца „в Ню Йорк от обичайното им местопребиваване в Англия“ и че те са направили Англия свой „постоянен“ дом през април 2023 г.

Търнър е планирала да се върне в Англия този месец с децата, се посочва в петицията, но когато тя се е опитала да вземе паспортите им от Джонас миналата седмица, тя твърди, че той е отказал.

Джонас подаде молба за развод от Търнър на 5 септември след четири години брак. Търнър също твърди в своята петиция, че е разбрала, че Джонас е подал молба за развод чрез „медиите“.

Представител на Джонас оспори това твърдение, заявявайки, че Търнър е знаел предварително, че ще подаде молба за развод.

„Джо търси споделено родителство с децата, така че те да бъдат отгледани както от майка си, така и от баща си и, разбира се, също е добре децата да се отглеждат както в САЩ, така и в Обединеното кралство“, добави представителят. „Децата са родени в САЩ и са прекарали по-голямата част от живота си в САЩ. Те са американски граждани.“

Това е история в процес на развитие и ще бъде актуализирана.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР