Софи Маринова за пореден път си прибра мъжа Тодор Давидов-Гринго

...
Софи Маринова за пореден път си прибра мъжа Тодор Давидов-Гринго
Коментари Харесай

Отново са заедно! Софка си прибра Гринго!

Софи Маринова за следващ път си прибра мъжа Тодор Давидов-Гринго след следващата им разлъка. За следващото събиране ги издаде колежката й Преслава, която качи обща фотография от вечеря, на която с изключение на тя, половинката й Павел и дъщеричката им Паола участват още Софка и Гринго.

Под фрагмента Преслава написа „ Честита... годишнина, семейство Давидови ", от което Стана ясно, че те не просто вечерят, а честват.

Припомняме ви, че Преслава и Павел са кумове на Маринова и половинката й. Написаната годишнина провокира реакция измежду феновете на фолка, защото сватбата на Софи и Гринго бе през лятото, очевидно в този момент означават датата на запознанството им.

Още от лятото се появиха клюки, че Маринова и Давидов са разграничени за следващ път, а следващото гипсиране на ръката на певицата е разследване на скандал, приключил с пердах. Около 3 месеца те не се появиха на никое място дружно, а Софи ходеше по почивки и участия със сина си Лоренцо.

Сега наподобява Гринго още веднъж е намерил път към сърцето на изпълнителката и любовта им е възкръснала за следващ път.

Веселата компания се е отдала на къса отмора в спа столицата на балканите Велинград. Те са избрали петзвезден комплекс, където нападат спа центъра и се забавляват същински. Софи и Преслава даже си пуснаха фотография от басейна. Двете изпълнителки демонстрират забележително за светските среди другарство и обичат да прекарват цялото си свободно време дружно.

Само преди месец те бяха и на Малдивите, където ги придружаваше сътрудника им Константин. Този път изпълнителят на „ Черна роза " липсва от компанията, само че те не стопират да го поздравяват с къси видеосторита в обществените мрежи, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР