Софи Маринова става жури! След като вече бе участничка в

...
Софи Маринова става жури! След като вече бе участничка в
Коментари Харесай

Софка става жури!

Софи Маринова става жури! След като към този момент бе участничка в няколко формата, в този момент ромската перла ще влезе в ново амплоа.

Дуетната половинка на Слави Трифонов ще отсява гении в новото предаване на Маги Халваджиян " Звездите в нас ", научи " България Днес ". Форматът е чисто нов за България и започва на 11 септември в ефира на " Нова ".

Софка с удоволствие приема поканата на продуцента. Форматът и замисълът на шоуто харесват на ромската перла. Тя обожава излъчвания, в които участници имитират родни и задгранични изпълнителки, сходно на " Капките ".

Маринова е определена за жури измежду стотици, явили се на кастингите, точно с песни на ромската перла. Това кара Маги Халваджиян да извика Софка в новото му шоу.

Журито още веднъж ще бъде в звезден формат, както всички продукции на арменеца. Да седне до стола на Софка се стартира името на друга известна певица - Тита. Надарената поп изпълнителка до момента също като Маринова е била единствено от другата страната - на участничка в сходен формат.

Водещите на новия формат са също добре познати. Иконите на " Господари на ефира " Мария Игнатова и Ненчо Балабанов ще са лица на шоуто.

Общо 90 участниците ще се впуснат в предаването, издават от продукцията. Сред тях има хора от най-различни специалности - охранители, чиновници в магазини за облекла, инфлуенсъри, татуисти, актьори, фризьори, служащи в хранително-вкусовата индустрия и професионални артисти.

Те ще са разграничени в тридесет тима. Всяка седмица 5 тима ще показват 5 звездни облика и ще се изправят в имитаторска борба един против различен, само че единствено най-хубавите ще продължат към идващия стадий на музикалното предизвикателство.

А на финала най-успешният подражател ще си тръгне с премия от 50 000 лв..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР