Софи Маринова ще отпразнува своя 44-и рожден ден в Дубай

...
Софи Маринова ще отпразнува своя 44-и рожден ден в Дубай
Коментари Харесай

Софи Маринова пак разделена с Гринго

Софи Маринова ще отпразнува своя 44-и рожден ден в Дубай след ден, само че единствено със сина си Лоренцо. Наследникът на певицата решил да й направи непредвидена изненада и уредил екскурзията на топло за празника на майка си. Прави усещане, че в емирството няма да ги придружи Гринго, с който Софка ту се събира, ту се разделя през годините.

Бърз обзор на инстаграм профила на фолкаджийката демонстрира, че общи фотоси с някогашния й мъж от доста време липсват. Явно двамата отново са скарани, с цел да се реши Маринова да означи персоналния си празник единствено със сина си. През март тази година двамата подвигнаха женитба за знамение и приказ, а след няма и половин година поеха по разнообразни пътища.

Раздялата шокира околните й, многочислените почитатели на Софи и роднините, тъй като тя се оплака от физическо принуждение от страна на някогашния си. През лятото двамата още веднъж се събраха и Софка разгласи, че се обичат по-силно от всеки път. Само няколко месеца по-късно тя още веднъж и сама.

фотография:инстаграм софи маринова

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР