Софи Маринова ще минава за втори път под венчило с

...
Софи Маринова ще минава за втори път под венчило с
Коментари Харесай

Бурна и наситена с юмруци любов: Софи Маринова вдига втора сватба с Гринго, но постави ултиматум

Софи Маринова ще минава за повторно под венчило с Гринго
Софи Маринова евентуално е бясно влюбена в мъжа си. Ромският славей е признала това пред в. „ Телеграф ”.
Бившият телохранител и певицата изкараха много динамична, бурна и наситена с юмруци обич.
Софи Маринова е подготвена на втора женитба с Гринго
Припомняме, че през март тази година на обилна гала Софи маринова стана законна брачна половинка на Гринго. Изпълнителката на „ Стари рани ” одобри семейството на брачна половинка си месец преди този момент.
На обилният ваучър в елитно столично заведение се изсипа каймака на чалга обществото, както и много ВИП-гости. Софи Маринова бе в сватбена рокля, дело на топ дизайнерката на звездите София Борисова, а мъжа й-в смокинг.

Кумове й бяха колежката й Преслава и бащата на дъщеричката й Павел Лазаров.
Само пет месеца след разточителната женитба двамата се разведоха.Ромската фолк звезда взела това решение след следващия свиреп побой на някогашния охранител.
Много пъти тя се явяваше насинена на участия, а три пъти бе със счупена ръка след юмруците на Гринго.
Според близки до двойката мургавия агресор бил застрашен, че в случай че не даде непринудено бракоразвод,това ще го прати автоматизирано в пандиза.
Причината е, че Гринго е с пробационна присъда от 3-годишен изпитателен период поради рекет и опасност над търговеца от Айтос Асен Атанасов-Акиф.И в случай че извърши ново закононарушение, автоматизирано влиза в пандиза.

Заради което се съгласил да се разведе бързо и то по взаимно единодушия. Според клюката Гринго смилал от пердах половинката си не толкоз от ревнивост, а поради хазартната си пристрастеност.Само в последната година след излизането си от пандиза той профукал 200 бона по казината.
А откакто чалга легендата отказала да му заплаща за задълженията, той я смилал от пердах.
След като двамата отново се събраха след свадите, почитателите и родителите на Софи маринова останаха много разочаровани.Но с днешна дата певицата съобщи, че се е пуснала по течението и не му мисли доста.
Този път изпълнителката се отхвърля от шумно и помпозно празненство, каквато беше първата им женитба.
„ Готови сме отново да подпишем, единствено че този път съм споделила на Гринго да се държи добре. В изпитателен период е “, споделя певицата.
Инфо: kliuki.ws


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР