Софи Маринова се похвали с нова кола, която е получила

...
Софи Маринова се похвали с нова кола, която е получила
Коментари Харесай

Софка яхна нов Мерцедес за 150 бона

Софи Маринова се похвали с нова кола, която е получила като подарък от мъжа си Гринго. Автомобилът е подарък за настъпването на 2022 година. Колата е " Мерцедес ", създаден през 2018 година, не е чисто нов, само че все пак коства към 150 000 лв., сподели инспекция на Lupa.bg.



За новата си облага се похвали ромската перла с няколко фрагмента в обществените мрежи, от които се вижда, че автомобилът е с черен цвят и с десен волан, тъй като е по-евтин. Мерцедесът е подарък от Гринго, само че е закупен с парите на Софка, тъй като самият той не работи и няма приходи.

„ Благодаря доста, обич моя “, написа Софи под обявата в инстаграм. Някои от почитателите й обаче реагираха сериозно на фотосите.

„ Хубава кола ти е купил с твоите пари, но да беше с ляв волан... “ и „ Няма ли пари за ляв волан? “, гласяха част от мненията.

Софи към момента не е написала името на колата си. Припомняме, че преди време Маринова шофираше джип Ауди, като на задния похлупак беше написала името си на латиница. Преди към година Гринго пък се изфука с нова кола, а на предния похлупак на возилото си беше брандирал прякора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР