Софи Маринова се изпокара с близките си заради Гринго. Певицата

...
Софи Маринова се изпокара с близките си заради Гринго. Певицата
Коментари Харесай

Софка се изпокара с родата заради Гринго

Софи Маринова се изпокара с околните си поради Гринго. Певицата е на нож с цялото си семейство, откакто реши да се върне при мъжа си, разбра HotArеna.

Майка й Мария и татко й Марин били твърдо срещу двамата отново да заживяват дружно. Семейството не може да си откри място от паники, че щерка им желае да се събере с хулиган.

Двамата постоянно са подкрепяли Софи и в никакъв случай не са се месели в персоналния й живот. Този път обаче паниките им са основателни. След махленските кавги и побоища, двамата декларирали, че няма да одобряват Гринго за шурей.

Преди половин година, когато Софи и Гринго си споделиха „ Да ”, Марин и Мария били доста щастливи, че щерка им се е омъжила за човек, който същински обича. След свадите и побоя, който претърпя певицата обаче, позитивното им мнение трайно се развалило, написа " Галерия ".

В края на юни певицата ходеше по участия със счупена ръка и се вайкаше, че Гринго върви по клубовете, пречи на концертите й и заплашва нея и Лоренцо.

Втрещени от свадите, родителите на Софи зачеркнали зетя и натиснали певицата скоропостижно да се разведе. Маринова ги послуша, само че единствено месец по-късно си прибра мъжа назад.

„ Аман от тези нейни мъже голтаци. Като се ловиш с тях, те гледат всичко да идва от дамата, тя да носи у дома.

Аз съм й казвала, че те поради нейната популярност и пари са с нея. Заръчах й да не взема към този момент небогати момчета голтаци, а да си откри богат човек, който се е наситил на парите и на живота, на дамите също.

При нея животът е прекрасен. Софи все си глези мъжете–подаръци, екскурзии, всичко.

Как няма да желаят да са с нея? ”, избухна възмутено майката на певицата.

След развода с Гринго, Марин и Мария почнали съществено да се боят, че щерка им няма да си откри в никакъв случай почтен мъж. Двамата са втрещени, че зетят им е биел щерка им, а си е разрешил да заплашва и внука им, в случай, че певицата даваше всичко за него.

Те пробвали да обяснят на щерка си, че той не е човек, с който би трябвало да остане, Софи обаче не желала и дума да чуе и се изпокарала с роднините си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР