Софи Маринова превъзмогна раздялата с Гринго. Това стана ясно от

...
Софи Маринова превъзмогна раздялата с Гринго. Това стана ясно от
Коментари Харесай

Софка призна за раздялата с Гринго: Ще умра на сцената, без да имам семейство

Софи Маринова превъзмогна раздялата с Гринго. Това стана ясно от последните й медийни изяви. Гласовитата певица блесна със семпла, само че стилна визия в предаването „ Тази събота ” по Би Ти Ви, а във вторник се бе нагиздила със златни бижута на Гала в предаването „ На кафе ” по Нова тв. Поводът бе новата й ария „ Злато мое ”, само че апропо стана ясно, че с Гринго са дефинитивно разграничени и драма няма.

„ По-добре да съм сама, в сравнение с зле съпроводена, споделят хората ”, умно съобщи певицата в „ Тази събота ”. Така Софи удостовери слуховете, че с Гринго, с който подвигнаха женитба през март, 2019 година, са поставили завършек на връзката си. За разлъката се заприказва още при започване на лятото, откакто певицата се появи за повторно със счупена ръка. Преди години, когато още веднъж бе с гипсирана ръка, Софи призна, че Гринго я бие. Този път ромката показа, че станало неразбирателство. Гринго бързал, питал я нещо, тя не го отразила. В един миг тръгнал към нея и Софи се стреснала, подхлъзнала се и си блъснала ръката в мивката. Скоро по-късно слуховете за разлъка се ускориха.

По Би Ти Ви Софи показа, че е сама, при Гала обаче не засегна тематиката. Даже загатна Гринго на няколко пъти. Веднъж, когато заприказва за ваканцията със сина си Лоренцо, Преслава, Константин на Малдивите, Софи посочи, че колежката й и мъжът й Павел са й кумове на сватбата. По-късно Софи описа по какъв начин се подстригала късо и около това загатна отново някогашния си мъж – Гринго я закарал до салона, харесал прическата й, писа Уикенд.

„ Много съм щастлива, тъй като аз постоянно съм се занимавала с това, което обичам – музиката, почитателите, в случай че щеш текстописците, аранжорите, музикантите... Аз съм заобиколена с тях. Това ме прави щастлива. Просто ще си умра на сцената несъмнено. Няма да мога да имам семейство. Деца, мъж – май няма да мога да имам. Не мога да се завъртам у дома. Мъжът си желае внимание, а аз нямам това време. Аз все пея, все съм по пътища. Като не ме схващат някои хора, хайде на открито ”, показа Софи.

Софи Маринова подражавала от дребна на две певици – Уитни Хюстън и Лили Иванова. Гласовитата изпълнителка толкоз харесвала американската звезда, че на 12-годишна възраст се подстригала като нея. Софи, която тогава била с дълга коса, се решила да я съкрати, с цел да е като обичаната си певица. Певицата дори си спомни и името на прическата – „ Широка гама ”. „ Братята, като ме видяха: „ Какво направи, ма?! Подстрига се „ Широка гама ”, напомни се Софи през смях.

По-късно ромката се възхищавала повече на Лили Иванова. Както е казвала доста пъти, първо около майка си, тя почнала да слуша песните на естрадната прима. Родителката на Софи дори все й казвала, че би трябвало да се стреми, като порасне, да стане като Лили Иванова. Ромката дори си купила микрофон поради естрадната икона, с цел да си пуска плочите, които получи като подарък от нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР