Софи Маринова отново е претърпяла инцидент и е със счупена

...
Софи Маринова отново е претърпяла инцидент и е със счупена
Коментари Харесай

Софи Маринова пак потрошена

Софи Маринова още веднъж е претърпяла случай и е със счупена ръка, научи кореспондент на LifeOnline.bg. От незабавната болница „ Пирогов “ удостоверили, че певицата се е появила със счупена ръка. Тя е била прегледана и гипсирана, след което е напуснала лечебното заведение. Само преди два дни Софи подвигна величествен абитуриентски бал в чест на дипломирането на единствения си наследник Лоренцо.

На празненството участва и нейният екс брачен партньор Тодор Давидов - Гринго. Засега певицата не е комантирала публично случая. Преди съвсем две години Софи Маринова се появи с гипсирана ръка, след което призна, че нейният обичан Гринго е показал експанзия към нея. Тогава тя го прогони и даже се разведе, единствено три месеца откакто подвигна обилна женитба през март.

Връзката на певицата с Гринго е трагична през цялото време. Двамата няколко пъти се разделяха поради ревностните прояви на Давидов. Ромската перла нееднократно се е оплакаквала обществено, че мачото й протяга ръка. Оказва се, че домашното принуждение е всекидневие за Софи. Малко преди да сключат брак изпълнителката на "Стари рани " се появи с остригана коса, а за това още веднъж бе обвинен младият й мъж, който дълго време е гравитирал в среда на сводници и е "попил " от методите им и отношението към дамите.

Въпреки тежкия му темперамент, Маринова изчака Давидов да излезе от пандиза където лежа година и половина за изнудване и рекет, след което се омъжи за него. Дали и този път контузията се дължи на домашно принуждение не може да се каже.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР