Софи Маринова отива на почивка в Лондон баш около нашенските

...
Софи Маринова отива на почивка в Лондон баш около нашенските
Коментари Харесай

Софи Маринова отива на почивка в Лондон

Софи Маринова отива на отмора в Лондон баш към нашенските великденски празници, като лети на 1 май. В английската столица тя ще е дружно със сина си Лоренцо и приятелката му Кати, която някои считат, че може би е бъдещата снаха на звездата, пише „ Телеграф “ от свои източници.

Младите си пускат фотоси дружно, само че пазят безмълвие дали са се взели, имат ли сходни проекти или са в изчакване да видят какъв брой са съвместими.

Все отново Софи няма да стои от самото начало в Лондон, без да пее. На 3 май има концерт в „ Селби център “. След това ромската перла ще е седмица в Лондон, а за престоя й е непокътнат апартамент в първокласен хотел. Маринова от няколко години не е била в британската столица, само че се знае, че обичаното й място там е „ Хародс “, за което тя не пропуща да задели време. В този най-известен мол в свeтa цените са високи, има парфюми по 5000 паунда, бургерите са по 30 паунда ябълковият къс е 40 лири, а тортата стига 80. Софи е известна, че когато стъпи там, нормално харчи повече от целия си хонорар, само че пък си прави кефа.

Пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев удостовери, че тя този път ще остане към седмица в Лондон и ще има повече време за забележителности, само че не пожела да разкрие особени детайлности. Все отново сподели, че звездата има желание да посети Уестминстърското абатство, където се организират коронациите на британските крале, както и London Eye (Лондонското око) -прочутото виенско колело. Може също да направи разходка с транспортен съд по Темза. Тя е тук да си почива, а не да прави проекти, добави Тодореско.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР