Софи Маринова напуска риалити шоуто "Като две капки вода" след

...
Софи Маринова напуска риалити шоуто "Като две капки вода" след
Коментари Харесай

Софка напуска Капките след заплаха от Гринго

Софи Маринова напуща риалити шоуто "Като две капки вода " откакто гаджето ѝ Тодор Давидов – Гринго, който сега е в пандиза, я заплашил, с цел да не взе участие, написа "Галерия ".

По информация на изданието ромската перла ще си тръгне малко преди финала на предаването – тъкмо когато се чака гаджето ѝ да излезе на независимост. Гринго бил изрично срещу Софка да взе участие в телевизионни риалитита, където да я гледат и да се забавлява с други мъже.

32-годишният сътрудник на Маринова я ревнувал даже от водещите на "Капките " и непрекъснато я заплашвал, с цел да напусне предаването. Изпълнителката обаче се възползвала от това, че щом е зад решетките няма по какъв начин да я накаже, и се впуснала в новото премеждие.

Наскоро обаче стана ясно, че Гринго ще бъде освободен предварително, откакто се е споразумял с прокуратурата. Давидов се призна за отговорен за рекет на айтоски предприемач и по този начин присъдата му бе понижена на 10 месеца затвор, част от които той към този момент е излежал. Очаква се Гринго да бъде на независимост в средата на май месец – единствено няколко седмици преди финала на "Капките ". Така макар фурора, който Маринова провокира с присъединяване си и прогнозите за победа, на ромската звезда ще ѝ се наложи да напусне шоуто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР