Софи Маринова и Тодор Давидов – Гринго стягат втора сватба.

...
Софи Маринова и Тодор Давидов – Гринго стягат втора сватба.
Коментари Харесай

Потрес в поп-фолка: Софи Маринова и Гринго се женят отново

Софи Маринова и Тодор Давидов – Гринго стягат втора женитба. Това издаде певицата пред вестник „ Телеграф “. Допълвайки, че този път няма да провежда огромно и шумно празненство като предходното.

След всички кавги, обиди и побои, Софи Маринова отново ще се омъжва за Гринго, потресът е цялостен.

„ Готови сме отново да подпишем, единствено че този път съм споделила на Гринго да се държи добре. В изпитателен период е “, споделя певицата.

През март тази година двамата подвигнаха женитба за знамение и приказ, а след няма и половин година поеха по разнообразни пътища. Раздялата шокира околните й, многочислените почитатели на Софи и роднините.

Към днешна дата двамата още веднъж са дружно, а Софи Маринова споделя, че са се пуснали по течението и не мислят доста. Тя е уверена, че по този начин е най-добре.

Както знаем, фамилията на Софка е твърдо срещу трагикомичната й връзка с Тодор Давидов, който тя даже даде на полицията. Певицата на няколко пъти споделяше обществено, че Гринго я удря и е чупил ръката й.

Кой знае за какво обаче сега тя още веднъж е с него. В мрежата мненията са стотици, най-милите от които са просто: „ Хубава работа, но циганска “… Без коментар!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР